diumenge, 1 d’abril del 2012

Les muntanyes sota l'aigua de les Illes Balears, entre 30 joies de la Mediterrània

Oceana ha fet una selecció de 30 llocs de gran interès ecològic del Mediterrani que, segons aquesta organització, requereixen mesures de conservació d'immediat, que inclouen les muntanyes submarines de Baleares.
La selecció d'àrees, Oceana jutjat com 30 joies de la Mediterrània, són un conjunt d'alguns dels llocs de gran valor ecològic, la preservació requereix una acció immediata, i formen part de la proposta d'Oceana MedNet, una xarxa composada per 100 àrees marines protegides (AMP).
Volcans d'Alborán Sud; Canó d'Alacant; les muntanyes submarines de Balears; Tortosa Canyon; les armes de golf del Lleó; Muntanyes submarins sud del Mar Lígur; la gamma de muntanya sota l'aigua de Malta; i the canyons submarins de el Líban, són alguns dels llocs que formen part d'aquesta llista.
Segons per l'ONG, la protecció d'aquests 30 joies del Mediterrani seria el primer pas per aconseguir "la protecció efectiva d'aquest mar, que actualment presenta moltes deficiències".
La selecció de la enclavaments ha sigut la consideració l'equilibri geogràfica al llarg de la Conca de tot, la inclusió de llocs a alta mar i la presència d'espècies de interés ecológico, entre d'altres factors, s'explica a comunicat de premsa de Xavier Pastor, Ejecutivo de Director d'Oceana Europa.
Con aquesta iniciativa, Oceana crides per tal que actuen de manera integrada i d'unir esforços en les polítiques de conservacio del mar Mediterrani.


Altres links d'interes
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada