dimecres, 14 de març de 2012

Parcs y reserves naturals organitzen tallers infantils

Els parcs i reserves naturals van celebrar el Dia de les Illes Balears amb tallers lúdics i educatius per al públic infantil.

Al Parc Natural de Mondragó es va celebrar el taller infantil "Els fòssils ens expliquen el passat", una activitat dirigida a nens de 7 a 12 anys que consistí en un recorregut guiat pel parc per conèixer els diversos fòssils que hi ha, ha informat la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient i Territori en un comunicat.

Al Parc Natural de s'Albufera, hi haguè un altre titulat "Investiguem la posidònia", per a nens a partir de 5 anys els qui, amb l'ajuda de lupes i fotografies, conegueren la importància de la posidònia i les funcions que duu a terme aquesta planta.

El taller infantil "En Xoc, una focha de s'Albufera donis Grau": que consistí en teatre de titelles i confecció de titelles en forma d'alguns dels animals presents al Parc Natural de s'Albufera donis Grau de Menorca.

Al Parc Natural de Ses Salines d'Eivissa i Formentera se celebrà "Construïm titelles per volar", en el qual crearen una marioneta en forma de flamenc, una de les aus més emblemàtiques del parc.

El centre Ca s'Amitger de la Tramuntana se celebraren cuentacuentos i manualitats, en el qual sentiren contes relacionats amb la Serra i amb el mar.

Al Parc Natural de la Península de Llevant hi haguè un taller infantil sobre "Observació i identificació d'aus" per iniciar-se al món de l'ornitologia observant les aus dels voltants de les cases de s'Alqueria Vella.

Al Parc Natural de l'Arxipèlag de Cabrera, se celebrà un taller de "Creació de peixos amb material reciclat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada